Kühne_Heitz_Logo_blauw

Wat we belangrijk vinden

Kuhne & Heitz_De_5_pijlers_van_Kühne_Heitz_01

Onze mensen staan op één

Een stabiel, energiek team is de basis van ons bedrijf. Het welzijn van onze mensen staat bij ons op één: we willen dat zij zich hier lekker voelen en zoveel mogelijk uit hun carrière bij Kühne + Heitz halen. Ze krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen tot wie ze kunnen en willen zijn. Professioneel, maar zeker ook op persoonlijk vlak.

Op ons kun je bouwen

Onze klanten en leveranciers weten wat ze aan ons hebben. Ze moeten er blindelings op kunnen vertrouwen dat het bij Kühne + Heitz altijd goed zit met de kwaliteit, prijs en benodigde documentatie. Onze producten komen uit een betrouwbaar wereldwijd netwerk. We garanderen een gecontroleerde en veilige voedselketen en zijn altijd flexibel en efficiënt.

We know trading

Food trading is een vak. En dat vak verstaan wij als geen ander! We hebben bergen ervaring, een vlijmscherp commercieel inzicht en wereldwijd een goede lokale marktkennis. Onze ambitieuze traders beschikken over verfijnde interculturele vaardigheden. Zij weten zich feilloos aan te passen aan de gewoonten en gebruiken van de klant.

Stabiliteit is key

Kühne + Heitz staat in de markt bekend als een stabiele, financieel gezonde partij. Dankzij ons grote internationale netwerk én spreiding in producten en markten zijn we de ideale partner. Hoe onvoorzien de omstandigheden ook zijn: wij vinden altijd een weg om onze handel te continueren. Dat geeft ons veerkracht.

Altijd on top of things

Kühne + Heitz is altijd in beweging. We houden de trends in de markt scherp in de gaten om voortdurend nieuwe kansen te kunnen signaleren, creëren én benutten. Onze mensen zijn altijd ‘on top of things’. Want in dit vak moet je er zijn als de markt en jouw klanten daarom vragen. Alleen dan kunnen we de beste en snelste service bieden en daarin ook continu verbeteren.

Lees ook zeker het verhaal van Kühne + Heitz