Kühne_Heitz_Logo_blauw

Are you Kühne + Heitz too?

Hi there!

Schuilt er trading talent in jou? Zou jij je thuis kunnen voelen bij Kühne + Heitz? Misschien vind je die antwoorden hier wel. Zie het als een eerste kennismaking. Met onze mensen, onze dagelijkse praktijk en het karakter van ons bedrijf.

Die kennismaking vinden we belangrijk. Want food trading is een specialisme. Een vak dat je niet in de schoolbanken leert, maar ‘on the job’ in de vingers moet krijgen. Bij Kühne + Heitz geven we onze mensen alle ruimte. Ruimte om te leren, vlieguren te maken en te ontplooien tot top traders. We weten maar al te goed dat het ónze mensen zijn die het bedrijf maken. 

Mét succes: Kühne + Heitz is al jarenlang een gevestigde naam in de internationale Food Trading. Relaties kunnen op ons bouwen en waarderen onze persoonlijke aanpak. Daar zijn we natuurlijk trots op en we werken er samen keihard aan om die naam te behouden. 

Maar een goede trader worden vraagt méér dan een goede leerschool. Want dit vak moet je ook liggen. Het doet een beroep op je intuïtie en vraagt om fijngevoeligheid, tactisch inzicht en de juiste timing. Vaardigheden die je deels kunt aanleren, maar vooral te maken hebben met talent. Heb jij dat ‘traders DNA’? Let’s find out!

Jan Directeur/eigenaar Kühne + Heitz

 

Kühne_Heitz_Logo_blauw